Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Wednesday, 16 May 2012
Gile Gile Kami :)

Heyyo friendss , time cikgu ngah berucap aku ngan geng aku > noraie nina <  pegy usha awekk . Then , snap beberape pic . Terus pegy mintap aa spek ngan > fini < . actually , spek tu hak kepunyaan > daniel haiqal < soey bro , wa pinjam kejap :p maka , dengan ini sye merasmikan yg gambar dibwah ini benar -2 BUKAN  gambar sye :D Yg Pkai baju kuning tuhh saye , burok kan ?



First , burok gile aku niehhh -- ' bhaha , btw burok-2 pun makhluk Allah kan ? makhluk allah sume nye lawa -2 takde yg burokburok . Ehh , Tertinggal Satu Lagyyy , tehee . yg ni cun bagy aku !


Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.