Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Sunday, 27 May 2012
Rinduuuu .

assalamualaikummm , rindurindurinduuuu . rindu gila dekat blog aku nii . mesti rmai yg trtanye - tnye why aku tk update dah ? *mcm la ade org tanye * hikhik , btw aku lame tk update sbb examexamexammm . puihh , alhamdulillahhh . selamat exam dah habis . but ! kelas ade . perghh , nk tmpar muke aku sepuluh kali *slapslapslap* bodohhh , mcm la aku ni gila kangg ? btw , miss you laa blogg . mmg lame , bukak terus tuka blogskin , I HEART ELMO. Ehemmm , peweittt . kau adee ? mana ada kangg ? okayy , look at my blog ! blog aku ni dipenuhii dngan elmo . mcm tau -2 je . Mrs Elmo , Peweitttt . Dugaduga , lagu blog aku UNTUK DIA
Mcm tahu tahu jee . ishhh >,<

                                            You Light Up My World . seuatu berlaku didalam hati :3

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.