Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Friday, 22 June 2012
Cinta 3 Suku :)

Assalamulaikumm rawrrr :*
it seem's like lama gila jehan tak update . mesti rindu jehann kann ?alaaaa , terharuuu kitaaa . *kprasan*
kdahhh , brbalik kpade tittle post kita kali ni , cinta 3 suku ? that means , cinta yg gila-2 . fahamm ? k , tittle post tu ectually kita ambik dari novell . hoho , time kita tngah baca novel tuh kita rase cam oam gila :p trsengeh-2 cam kerang busuk ;'D tamat pasal novel . awakk , nak thu arkk ? kita benci gila ngan budak sakaiii tuh . snap gambar bajet lawa ! muka mcm pangangg dahhh , pegiii dahhh ! ada budak tuh , dia tengking kt jehan dlm fb . dia ckap jehan guna autolike . herrr -.,- saya tk lapar la dengan awak punya autolike tuuu ;'D sikit pun tak herann . pi mampuss laaaa wehhhh . then , ada soam budak laki niehh , dia tnya . jehan pndai main gitar ke ? hello , ni jehan brutal yg comellah , semua terrorr . hoho , perasan mat jenin sungguh !
                                                 Cikaii Punya Budakk , Sayang Ampaa ;*

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.