Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Saturday, 2 June 2012
Malu Nk Update .

Assalamualaikumm , Rawrr !
Korang tngah buat amendaaa ? sihat ? lama gila tk update blog ni . skarang baru ada peluang nk update . dulu aku boleh tulis post sikitsikit ja sbb mak aku tk kasi main pasal exam . skarang nieh , tiada apa yg mampu mnghalang cinta kita brduaa xD . Lol , berad la . semalam aku tido  dlm pukul 2.30 pgi . sbb nk tngok cite romeo dngan juliet . fuhfuhh , cite sweeet giloo -..- jeles akuu , muka juliet tu aku tngok mcm juliana evans . lawa semacamm . romeo mcm , er err  . tk au laa , spe entahh . hensem gilaa :3 sebelum tngok cite ROMEO AND JULIET tuh , rasa exited gilaa pun ada --' almaklumm , tk penah tngok , kisah dieorang pun tk ahu camana ;* then , rindu gila dekat FATIN HAMIMI  wehh , mu nk blik bile ? aku rindu gilagila dh kt mu nehh . kite baloh okmo kang gengg ? Lalalala ,Watevaa !

                                                  Romeo And Juliet , Aw Awwwww :) 

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.