Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Saturday, 21 July 2012
I LOVE YOU ;*

Assalamualaikum Cinta o.O
                  Sayangg , aku rindu mu . rindu nok tngok senyuman mu . rindu nok tngok lesung pipit mu . rindu everything's tntang mu . gane mu ? sihat dok ? pose dok ari ni ? i hope so . semalam dokleyh tido . aku ingat mu . aku nyesallll , nyesall , nyesalll . aku nok mun balik odoe (;c aku dok au pujuk mun gane agy . mun sombong nge aku . arghhhh , aku sayang mun agy engongg . syg mu , prkataan tu ttp ada kt hati aku mun tau dok ? nyesal aku kta yg aku dok syg mu marengg . please , buka hati mun trime balik aku . hanya namamu yg ada kt dlm hati aku . hari ni besday mun . aku dokleyh nok celebrate . aku tau aku dok's perfect mcm dia , aku tau . rindu serindunyaaa , aku rinduu muu . hanya prkataan tuh je hok keluar . setiap kali ingat mu mesti rasa rindu aku dok auu , bbpe mun snggup wt aku gini ? akhpe ? aku mintok maap kalau aku ada wt sloh ke mun . please maapkan aku , aku merayui kt mun syg . please , kalu mun ttp dngan pendirian mu untuk pilih dia , it's okay . munkin jiwa aku merana tapi mun dok . aku cume mmpu cakap terima kasih atas wrna yg penah engkau lukskan dlm hidupku . i love you A . Forever dan tu tak akan ada yg mmpu mengubahnya :(

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.