Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Thursday, 12 July 2012
Jehannn dahh balikk , wooooo !

assalamualaikummmm .
wahhhhh , dah berhabukk dah blog nii . lama sngat tk update . hihi , for your information , jehan baru balik laaa .
alaaa , takkan tak ingat kud , kan jehan kata yg jehan pergi kem dlm post before post ni . haaa , jehan baru aje balik . terus ambik lappy , hihi , mcm-2 status yg korang buad yeee . mentang-2 la aku ni takde kt paka . oh , so paka !what's happening ? ada alien dtang sini takk ?or , zayn malik dtg sini ? awwwww , haha . gatal
dekat kem jehan tu kan ada pantai kan . so , cikgu kami bagi keizinan untuk kami mandi . tk thu mcm mne , bnyak gila jellyfish . huh , semua tempat ada jellyfish . because ada azam yg kuat , kami pun menempuhi jellyfish itu . mcm-2 ragam yg jehan nmpak . jerit la , apa laaa . haiyyaaaa , jehan pulakkk brlagak normal . dlm hati hanya alllah aja yg thu . pastu , slah seorang dripada geng jehan , merangkap cousin jehan trkene sengatan jellyfish trsebut . panik gila kiteorang time tuhh , aku suruh geng yg lain ambik pasir . then , nak thu diorang ambik pasir apa ? diorang ambik pasir dlm laut . astagaaaa , haha . jehan pun suruh diorang ambik pasir kering . then , aku urut kaki dia . nmpak better sikit haari ni . kbaii ;p

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.