Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Friday, 13 July 2012
Reading novel pun ada kebaikannn ;)

assalamualaikummmmm .
Haaaa , korang buad apa ptg-2 cenggini ? al maklumlah kannn , mesti bosann . ada yg on9 , bw,skyping , dan tidak dilupakan juga reading novel ! jehan tadie kusyuk je baca novel , then rasa cam nak bw pulakk . apo lagiii , terus ambik lappy yg berhabuk atas meja tu , terus ngapp ! berhabukk dah lappy aku niehh . since balik kem , today baru aku guna . welll , busy la katekannn . tehe, back to our tittle post ' reading novel pun ada kebaikan ' yeahhhh (;c mmg ada punnn , kalau takda buad apa oam susah-2 jadi novelis ? jehan pun nak jadi novelis gak .citt podahhh , koyaa emmmm  aku ni . sabo jelaaa . okay , salah satu kebaikan dia kita akan jumpa words yg pelik , then rujuk kamus kita akan gunakan ayt tu untuk buad karangan . then , kita pun boleyh buad karangan . bak kata oam tua , petik jari semua datang gytoo *thumbs up* okayy , first novel yg jehan pernah baca tittle dia ' seperti keju dan cokelatt ' aummmm , rindu gila dekat airil dengan raisyaaa . ohh , novel tu milik kawan jehan .jehan curi novel tu daripada >zack< hihi , soey genggg . curi manja-2 kanggg gane ngatt . kita kang gengg xD haha , bnyaklaaa curi . mana ada curiii , pinjammm joo ;p pinjam tak kasik-2 . sampai naik spider dahhh . dahdahh , bnyak sngat aku mengarut hari nii . lalala , kbaii . love you ;)
                                         I Wish Nothing But The Best Of YOU

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.