Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Tuesday, 17 July 2012
Update ;)

 assalamulaikummm and hye . *lmbai tngan mcm obama*
Tengah Buat Ape ? saya tahu anda tengah mmbuat prsediaaan untuk hadapi exam yg mcm nak bunuh orang kan ? dan saya pula , sama seperti awak , ehh berangan ! tengah layan perasaannn . weweitt T.T Perasaan aku ...
sedih , sedih , sedih , dann sedihhh . sape tak sedih kalau kene fitnah kan ? sorry to say . i'm just respect you as my senior . so please , stop hurting my heartt .aku  tahu aku ada bnyak buat salah dekat kau . so sorry , jngan tuduh aku smpai mcm tu skalii . hina sngat ke aku ni depan mata kau ha ? kdahhh , stop buad drama hindi kt sni.
kita update post kali ni sbb nak heppy , bukan nk buad dramaa * sising lengan baju , ala-2 mak jemah *  ei . dah . tkyah nak brlakon lagi daaa . hari ni kita ada mood . eh ? tadi bukan main moody gilaaa . haha , yolatu .
ertt , smpai disini sahaja berita kali ini . dadatata :)

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.