Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Thursday, 2 August 2012
I Miss You ;'D

Assalamualaikumm And Hii ;'D

                             Hari nii aku happy gilaa . why ? nak tauu ? bak 50 sen . haha , joke . tadiey aku rasa rajinn semacam nk pegy blogwalking . thenn , bukak la blog > dhiya < pastu , aku baca la entry diaa . then , dia ada uploadkan gmnbar someone yg paling aku rindu . yelah ken , berapa bulan tk jumpaa . korang nak tau apa nama dia ? nama dia nik farzana nur balqis . oam panggil dia nik or  zana . ohh , for your information aku rapat dengan nik dekat akhir tahun 2011 . time tu dia gaduhh dengan dhiya . but now , diorang dah okay . syukur alhamdulillahh . time tu , dia nangis dia masuk kelas aku , aku pujuk dia . bukan senang keyhh :) btw , i miss that time nikkk .

                             Okay , aku ingat lagi time dia dpat result UPSR . k , dia peluk akuu . terharu gilaa . nikk , aku gembira sbb mun boleh bahagia . okay la tu dpat 4A 1B . mun dah usaha cukup - cukup . aku bangga ngen munn . okayy , aku dok sempat nok jumpe mun buad kali terakhir kan ? mun gy terus je . naik flight gy al kuwait , dok au betul dok eja gytoo . teheeeee :)

                               Btww , korang kenal dok agy nik ? nok kenal ? bolehh . before thatt

                            no fon ;- godai pliss
                            adek / kakak ;- tak tauuuu , tnye tuan punya badanlaaa .
                              Agree / disagree . agree ? scroll ke bwah . disagree ? godaiii :)


                        So how ? lawa kan kann ? pliss , jngan ganggu . awek aku , bhahah . joke :/ kalau korang nak tauu , nik akan balik ke malaysia pada 8 ogos 2012 .
                        To Nik ;- I Miss You Damn So Muchh Nikkkk :)

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.