Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Friday, 24 August 2012
Syookkk (Y)

Assalamualaikummm and heyyo broo .

                     Ekceli dok au bende gok nok taip eaa . pakat dang er , hehew . pekat ganung ambe kang ? brcakap pasal terengganu la kann , amacam klate ? nyeroh kaloh dok agi ? ke nok kene bahang agi 2-0 ? dap ahh yee , ganung v ampau 2 inggit . nok agi ? kkgi ahh nehhh , hehew . btw , congrats to tranung . i llove you . bangga aku jadi rakyat terengganu nii . mak saidd konpem lagi bangga kudd :)

                    Time rayaa , haduyaiii . aku langsung tak jamah mknanan . time pergi beraya dekat rumah dia dngan mak , my heart is like ' dup dap dup dapp ' ohmaii , terasa nk muntas rainbow disitu pabila ku melihat abgnya . iatu bekas musuhku . then mulala , buat muka malu-2 . huh , ambek hati je senyum tuhh .
 
                     That was the bad day in my life . terasa mcm nak menunggeng je kt situu . ptg tadiey duk lepak ahh ngan family , ala-2 kluarga bhagia la katekan . then HS lalu depan umahh kitaa . uwerkss  * muntah pelangi * tngook aku senyum mcm kambeng . wehh , pukimakk betui kau ni . baru nak feel ngan family . kau pulak buatkan mood aku ni spoil . haihh >,< hahah , k byee syg . love youu :)
                 

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.