Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Thursday, 2 August 2012
You Make Me Feel Lugassss -,-

Assalamualaikummm And Hiiiii :D
Okayy , korang dah tau kann  tujuan aku update blog kali ni ? konpem la nak mengate orangg . hishhh >,< okayy , hari ni kan aku pergi sekolahh then jumpa ahh minah neyy , puihhhh xD bajett ahhh . gelis gelemann akuuu . taddieyy kan jehan bukak pesbuk diaa , pstu bukak DP diaa . yerkss , DP wt ayuuu . awakkk budak lagi tauuu , at least  respect la sayee sikit as your senior tak boleh ke ? jngan nak mengate sayee . come onn , saye tak tehegeh mane pun nk kawan dengan awk tuhh . erttt , okayy :D buadplus dosa aku je ngumpat pasal mun budakkk . mcm dok matured je ngate ke munn . hihi , okayyy skarang puasa dah ke 12 kens , patut nya kene ready laaa nk smbut rayaaa . wahhh , exitedd loll :p

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.