Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Sunday, 21 October 2012
macam -ii :)

Assalamualaikummm and hi you alls (:

         amacam hidup ? berehh ? haha , lame kan aku tk update ? saye tahu anda rindukan saye . heuwww -.-
act , mmg bnyak gile crite yg perlu aku tulis kat blog niem , tpi malas lah pulakk nak taip panjang -ii . well , kitekan pemalasss -.-  semakin hari semakin kurasa malas ke sekolah . k , aku dicop sebagai kaki pemalas . ehh ? o.O

            lifeless betul agaknye duk bash aku -.- macamlahh aku ni hot sngat. tk perlulahhh nak marah aku mentang -ii aku back up adel . gy mamp pleasse ? urghhhh , menyusahkan betul lah kau ni brok's .  dekat sekolah , mcm biase . tiada apa -ii yg istimewa punn . datang sekolah , beratur dan keadaan nye sama mcm biase , yg syok nye pun cekgu tk masuk kelas . oh indahnye dunie -.-  cerite lain ? bnyak lagi . tk terhitunggg . malas nak taip heuwww . ampunkan sayee ya (:

              semalam memang aku gile . yeahhh (;'c dan semalam jugak rase mcm the world is minee . wohoooooooooo , the red warrior is the winner . aummmmmmmmmmm . heuw -.- mmg semangat habis lah semalamm . finally , kelantan menang . thakyou to matyo and inderaputra . heeheee .

           
           gambar ni diambil time kelantan menetang selangor , gomo klate gomo ><'

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.