Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Wednesday, 28 November 2012
GO MALAYSIA GO -.-

Assalamulaikumm to all my readers .

           Hahh , sakit tekak ? haha , tulahh bersorak mcm org bodoh je aku ni semalam . lastlast , menang jugakk . wouhhh -.- dan aku dngar singapore kalah dngan indonesia 1-0  haha :3 serve you right ! lepasni malaysia akn lwn dngan indon pulakk . wahwahhh , i can't wait to see my gunawan dwi cahyo . dan aku baru tahu tdieyy , he's already married . gosh -.- sunuh tak disanka . wife die cun beb . nak dibandingkan dngan aku ? jauh panggang dari api . haha :3 semalm mcm tahutahu je , aku pkai baju malaysia . tak cadang pun . k , mcmlah boleh msuk book of record kan ?

             goal yg prtame dtg di shootan oleh SAFIQ RAHIM . free kick ye . he's my heroo . lalal , jeles ? so what -.- mulemule ingatkan aidil yg nak shoot tu . cantik gile gol die wehh . bangge aku . haha , ahu pende kalikale . epastulepastu *buatmukeexited* eh gi mampus ahh klau aku trlebih exited pun , none of your business -.- hee , lepastu kann goal pulak balik loas . kakak aku cam papetahh , surrender awal-ii . bongokk . lepastu safee sali . klau tk silap die buat lmbang 'S' . lepastu keyrul muhaymeeen . yedokau eje name ye oww . kene saman karang :p lepastu my supermannn auwww , 'wan zack haikal ' die tanduk woo . lepastu bace tweet gf wan zack haikal tu , die tulis ' gol ke 4 - thankss sayan ;* ' aww , jeles k jeless .

             matyoo , what happen ? i'm waiting for you to score the gol . but it not happen -.- it's okay , harapp sesangat rajagopal buat masuk matyo time lwn indon nnti . lepaslepastuu , matyoo tayunkkk , buat gol eh ? loveyouu ;* hahha .. seriouslyy , matyo tought gile semalam . wuu T.T

Jika tidak mampu untuk menyokong ketika kalah , jangan bersorak ketika menang - K.Rajagobal :)


Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.