Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Tuesday, 13 November 2012
Hate that such stupid things --'


Assalamualaikumm and hi semue :)

               Nak gaduh ? jnganlah gaduh kat public . dngan smue org kau nak gaduh pehal ? mencinyaaaaaaaaa *gedik* sukehati die lha nak pergi mne pun . it's up to her and it's their own business , not yours ! suke hati die lah nak upload gmbar die , nak upate status . fesbuk die ngok ><' tkpayah busybody buleh ? nyampah doe tngok kau , dahlah nerd . terasa ? awak mkan cili ke ? pedas tak . heuww -.,-

                Mcm bodoh kau tau tk aku tngok kau ? gaduh dngan classmates semate-ii sbb boy ? godai please :/ boy tu lau hensem tu tkpelah jugak . ni mcm katak dah :D rambut nye mcm tepurung . tu buleh ke kenang . mu kate die mcm-ii . at least , die tkdelah deseprate  sngat nkkan boy untuk release tension . haha , pukimak btul rangai mu kan ? aku dok suke orang gaduh kat efb aku , you nkow why ? sbb aku srabut dengan acah gangster nye . oh come on , mu besor doh . mind your own business la weh :D

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.