Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Sunday, 11 November 2012
Listen to my heartbeat .

Assalamualaikumm semua .

          Hoii , awat gi tangguh tarikh nak dpat result ni ? pangai aku dah macam hanjeng duk menyalak tah pape -.- hati aku bunyi cenggini ' dupdapdupdap ' dlm nada laju k . haha . duduk rumah asek on9 efb , twitter . kekadang hapdet blog yg serba naif nih . buat tu tak kene , buat ni tak kene . abih ape yg kenenye yang oii ? penat la alu asek cenggini je -.- 19haribulan , please and please be nice to me :)

            Dahlah cite bab 19haribulan , nanti die bajek retis bab kate syerah hussin  dengan syaidatul aisya . haha , JB's wife here ! due ekor ni kalau tk cari psal ngan aku tak lena tidur , mandi tak basah . dah mcm org bercinte la katekan . hahakkk <3 leklahh , jngan marah-ii ma ? kuikuiii , haritu adelah gaduh ngan si syaidatul aisya tu psal jb , die pergi kaitkan si syerh hussin yg suci lagi murni dari dose tu pehal ? kacip aku seko , maneci xD

kbaii , kang dok pasal -ii si mulut becok due-ii ekor tu serang aku . hahawww takut doe -.-

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.