Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Sunday, 18 November 2012
ok debor mane pun xD

Assalamuaaikumm and hi :D

        Sedang family , jiran and the most important ,  pokpi ! tngah trsengeh sumbing dekat aku , aku buat tktau . dlm hati only ALAH who nkows about it -.- tengah menaip post dekat blog niem , rase mcm ketar tngan . herghh , lek jehan lek . esok semuenyeee dah berakhir . yeahhh ('; sebut je psal 19 haribulan , semue murid tahun enam 2012 dah ketar lutut , amboiii xD overa lah pulak kau ni jehan . hehe :3 harini mmg tkde mood nak update post njang-ii , cehh -_- bir mlas pun :D okayokay . WISH ME LUCK TOMORROW YA ? AND DEAR RESULT UPSR , PLEAE AN PLEASE BE NICE TO ME ;'(

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.