Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Sunday, 18 November 2012
Yeahhh :'(

Assalamualaikum .

           Semalam aku update psal nervous gile nak dpat result kan ? harini dah dpat . ojyeahh , bngun awal gile sbb trlalu exited kan ? hehekk , lepastu asma dtg kt rumah then kiteorang pergi rumah alia. setibenye di sekolah , jeng jeng jengg . hehehe :D smpai kat kolah teru copp dulu krusi sbb mlas nak hambek dlm stor . wkwkwk .dengar cikgu ceramah dulu dekat SEPATAH EMPAT BELAS RIBU KATE  ! erttt --' lepas cikgu puas dah berucp , cikgu anounce kan pemenang idola kecil . hahakk , tipu jela :p

          Bile cikgu ckap 9 org aje yg dpat 5A , semue terus menangis .  act , bukan semualah :p yg paling aku sebak skali time budak tu , die dpat 5A smpai peluk cikgu . lahaii , akhirnye aku kalah juga dngan air mate . yotyott . then , nurin , dhiya , iffah , mira , putri , wardah dtg . adelah jugak ngar deorang sokseksoksek . tetibe gelak . wan aku ckap aku gile :pp aku jugaklah yg kene . lepas dh dpat result tu , nmpak lha sir rozimi tngah ckap ngan geng die . tkut nak tegur . smpai skarang tk tegur-ii . act , mmg sedih time tu  tpie tk trkeluar lah pulak air mate . smpai dhiya aka tambi cung ckap mcmni kat aku ' alu aku sedih , ni mu jehan gembire er ' haha . nak thu result aku ? ask me here - ask here -

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.