Nur jehan ♥

HOME ABOUT STUFF AFFIES FLAVORS +FOLLOW

Assalamualaikum & hai silent reader [s] just call me jehan and i'm lawyer to be. u are currently at my world. i'm a blogger since june 2011 ♥
i'm overdose with exo and i'm stucked at exo planet









© Design by Nurah. Inspired from AtiqahJaidin. please tell me nicely if i don't credit you
Monday, 16 December 2013
Jom daftar whoHAA.com !

Assalamualaikum.

                  Aku nak cerita pasal whoHAA.com ni. Apa itu whoHAA.com?  whoHAA.com adalah salah satu laman web yang boleh menjana pendapatan kita ni. semua orang boleh join. jehan baru je sign up laman web ni semalam dah dapat earning sebanyak 170  Y.Y

                               APA ANDA PERLU BUAT UNTUK DAPAT HADIAH?

- sign up dulu ya
- lepastu jawab survey and klik link sponsor
- lepas cukup point korang untuk hadiah yang korang nak tu, korang bolehlah redeem points
- then, tunggu lah abang posman sampai depan rumah tu :D 
                                            haaaaaaaaa, senangkan? jom join !

Antara barang-barang yg anda boleh redeem kalau points anda dah mencukupi
- Samsung Galaxy Camera {190000} 
- Fujifilm Instax Mini 8 {58000}
-2600 Battery Power Charger Bank {5800}(Ada banyak lagi hadiah tu)


Macam mana nak daftar? senang je :D

1) Baca bismillah dulu


3)Isi semua yang ada dlm kotak tu (jgn tipu tau)
4) lepastu nanti check dekat e-mail yg korang letak kat dlm tu nanti dia akan hantar link confirm pendaftaran. click dekat ayat yang panjang dlm email korang tu

5)lepastu, bila korang nak sign in , dia akan sampai massage yg berisi tac code di fon korang. kan korang letak no.fon dalam tu? haaa xx isi dlm kotak tu. lepas sudah tu, bolehlah korang letak password korang.

Cara-cara nak guna whoHAA.com 
*semua gambar printscreen ni diambil di blog nadratul syazwana* i malas nak prinscreen


1) lepas siap sign up bagai tu akan keluar mcm ni kan?


KOTAK MERAH : klik earn points dulu baru 
KOTAK KUNING : click untuk menjawab surveys dan untuk click link sponsor
*buat sampai dapat habis kotak tu  lepastu boleh redeem barang yg bersesuaian dgn points anda*


2) lihat barang yang boleh direedem dengan points yang anda ada


KOTAK MERAH : untuk melihat barang-barang yg boleh direedem
KOTAK KUNING : melihat dgn lebih jelas barang yg ingin anda redeem

setelah anda click, anda  boleh melihat spesifikasi produk , point yg masih belum mencukupi lagi dan produk yg masih available

NOTA : kalau anda dah menjawab semua surveys or klik link sponsor tu, anda kene tunggu surveys yg baru yea. sbb tak boleh jwb soalan or click link sponsor banyak kali

SIAP !!!!!!!!

faham tak ? faham tak? hihi

 kalau tak faham dialu alukan comment yaa ;*






Blogger AINA ZAIRULNIZAM said...

menarik! sadly, dia kena 18 years old and above. Aina muda lagi huhu :)

Blogger Nur jehan xx said...

@ainazaharulnizam eh, tekpelah aina. join je ;)

Blogger ♥♥ Nur ♥♥ said...

sowi yunk..tite dah daftar...hihhii

Post a Comment

Assalamualaikum & hai ! terima kasih sebab membaca.tinggalkan komen anda disini.fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.